Utleie

Lokaler til leie

Grønn profil

Grønt Senter leier ut lokaler til virksomheter og privatpersoner som ønsker et arrangement med en tydelig miljøprofil. Vi er stolte over kontinuerlig å jobbe med og forbedre vår miljøprestasjon. Derfor oppfordrer vi våre leietakere til det samme. Dette gjør vi:

  • Serverer bærekraftig og lokal mat
  • Reduserer bruk av plast
  • Kildesorterer avfallet
  • Velger miljøvennlig transport

Lokaler til enhver anledning

KurspakkeFestsalenSelskapspakke

Kurspakke hos Grønt Senter

Våre dagpakkeløsninger inkluderer leie av lokalene en hel dag, samt mat og drikke i løpet av dagen.

Råvarene til maten som serveres er så langt det lar seg gjøre fremstilt med økologisk dyrkningsmetode. Vi satser på kortreist mat og samarbeider derfor med lokale leverandører av mat og drikke. Leverandørene er miljøsertifiserte av Miljøfyrtårn eller Debio.

Pakke 1: Gourmetsandwich laget med økologisk brød fylt med brie, reker eller vegetar
Pakke 2: Økologisk wraps fylt med reker eller vegetar
Pakke 3: Rundstykker med variert pålegg

Alle menyene inneholder økologisk fairtradekaffe, te og vann, samt frukt eller kake.

Pris på dagpakke: 390,- per person. Eksklusiv mva.

Festsalen

Dette lokalet er godt egnet til større anledninger og selskap. Skilleveggen mellom møterommene åpnes slik at første etasje er fri til disposisjon. Leie av Festsalen inkluderer disposisjon av kjøkken, bestikk, servise, garderobe og toaletter. Lokalet har sitteplass til femti personer ved langbord og opp til hundre personer ved småbord.

Leie per døgn, mandag – torsdag: 5 000,-
Leie per døgn, fredag – søndag: 6 000,-

Rigging fra klokken 16:00 dagen i forkant av arrangementet: 1 000,-
Rydding frem til klokken 14:00 dagen etterarrangementet: 2 000,-

Eventuell matservering, møtevert og andre avtaler kommer utenom denne prisen. Alle priser er eksklusiv mva. til bedrifter og inklusiv mva. til privat arrangementer. Grønt Senter tar forbehold om at de oppgitte prisene for leie av møtelokaler kan endres.

Selskapspakke

Den gamle kommandantboligen med tilliggende hage lager en perfekt ramme for private selskap, jubileum eller bryllup. Grønt Senter får gode tilbakemeldinger fra gjester som har arrangert sitt private selskap i våre lokaler.

Derfor har vi utviklet en selskapspakke som inneholder følgende:

Leie av festsalen med kapasitet til 50-80 personer sittende ved bord. Lokalet reserveres eksklusivt for arrangementet fra fredag klokken 15.00 til søndag klokken 21.00, slik at leietaker har god tid til for- og etterarbeid.

Pakken gir full tilgang til velutstyrt kjøkken med alt av service. Selvvalgte bilder vises frem på skjerm ved hovedinngangen til Grønt Senter. Brudepar får selvfølgelig låne boken «Eco Bride» om bærekraftig bryllup.

Total leie inkludert hovedrengjøring: 12.000,-

Meld deg på her