Pallekarm til leie
Monday
30
9
2019
9:36 am
30/9/2019

Pallekarm til leie

Sesongen for å dyrke egne grønnsaker starter tidlig på våren med såkurs for bybønder og balkongdyrkere. I hagen utenfor Grønt Senter har vi doble pallekarmer fylt med jord som venter på nye brukere - meld deg på vårt nyhetsbrev eller følg oss i FB for oppdatert informasjon.

Bydyrkning handler om grønn glede – både i vekstperioden og når du høster inn. «Urban gardening» på Odderøya kom faktisk i gang før Grønt Senter offisielt ble åpnet høsten 2013.

Det er Bymisjonen som har ansvaret for jordbruket i stjernehagen like ved senteret. Odderøya økologiske Pallekarmdyrkarlag har dyrkingskassene like ovenfor.

Vi er sammen om redskapsboden i garasjen der vi har spader, trillebår, hansker, vannslange og alt man ellers måtte trenge for å lykkes som bybonde. Kompostert hestegjødsel kan være nyttig som jordforbedring, dette finner du under den lyse presenningen.

Medlemskapet i Pallekarmdyrkarlaget koster kr 150.- per år. Dette gir deg tilgang til inntil to pallekarmer, i dobbel høyde.  Ønsker du flere må du betale for to medlemskap, vi har satt et maks antall pallekarmer på fire stykk per deltaker.

Les mer og melde deg på her: https://www.deltager.no/klimaalliansen

Victoria og Fransisco

Victoria og Fransisco er i hagen omtrent hver dag. Når du har meldt deg inn kan du kontakte Francisco for tildeling av én slik kasse på 80 x 120 cm.

De kan kontaktes på telefon 918 450 97.  

Når varmen kommer prøver vi å avtale faste dager der vi kan treffes til en prat.  Nærmere opplysninger om dette og andre beskjeder sendes i nyhetsbrevet som går ut til alle medlemmer på e-post.

Velkommen som medlem!

NB: Pallekarmlaget ved Grønt Senter må ikke forveksles med den kommunale byhagen. Denne finner du nederst i Kirkegata, mellom gjestehavna og Tresse. Her kan du fritt forsyne deg av markens grøde. På Odderøya ber vi vennlig om at plantene får stå i fred.

Meld deg på her