Økologisk og biodynamisk vinsmakekveld

Dato:
Friday
30
10
2020
10/30/2020
Klokkeslett:
6:30 pm
Arrangør:
Teateret i samarbeid med Non Dos, Grønt Senter, Klimaalliansen, Økouka og Økologisk Agder m.fl.
Pris:
Kr 795.-
Påmelding:
Meld deg på her

Vi feirer flyttingen fra Odderøya til Teateret med det beste av det beste – mat fra Klubben og biodynamiske viner fra Italia

Foredrag, tre retter og tre viner til kun kr 795.-

Grønt Senters populære vinsmakekveld holdes for første gang hos vår nye samarbeidspartner i Teateret. Etter å ha tilbrakt noen gode år på Odderøya flytter vi nå nærmere sentrum der vi ser fram til å samarbeide med profesjonelle partnere. Kjøkkensjef Christian Pilgaard fra Klubben sørger for å matche edle dråper med utsøkt mat.

Tematisk har vi valgt å holde oss i Italia. Dette noe uregjerlige støvelland ved Middelhavet har en rekke fremragende vinprodusenter som jobber i tråd med natur og kultur, uten bruk av unødvendige tilsetninger i vinmark eller kjeller.

Vinsmakingen arrangeres i samarbeid med importøren NON DOS som i mer enn ti år har arbeidet med produsenter som lager vin på naturlig vis, uten bruk av snarveier og tilsetningsstoffer.

Vinene er gjerne økologisk eller biodynamisk sertifisert – dette er begreper du vil få en større kunnskap om under smakingen. Også i år er det Ida Konradsen fra Apotkergården i Grimstad som skal lose oss igjennom kvelden. Hun er en kunnskapsrik sommelier, lidenskapelig vinelsker og meget dyktig formidler.

Vi kan love deg en hyggelig kveld i godt selskap der du får smake usminket, ren og levende vin.

Begrenset antall plasser.

Meld deg på her