Facebook

LogoKlimaalliansen108

lunsj-s

 

Dagpakke

 

Vi tilbyr dagpakkeløsninger som inkluderer leie av lokaler en hel dag, AV-utstyr, trådløst nett og møtevert, samt vann, økologisk fairtrade-kaffe og te hele dagen. 

  • Dagpakke 1: Gourmetsandwich laget med økologisk brød fylt med brie, reker eller vegetar, kaffe, te og vann, samt frukt eller kake, kr. 390,- per person.
  • Dagpakke 2: Økologisk wraps fylt med reker eller vegetar, kaffe, te og vann, samt frukt eller kake, kr. 390,- per person.
  • Dagpakke 3: Rundstykker med variert pålegg, kaffe, te og vann, samt frukt eller kake, kr. 390,- per person.

 

Alle priser er eksklusiv mva.

Våre leverandører av mat og drikke er sertifisert som bedrifter tilknyttet ordningen med Miljøfyrtårn og/eller Debio.  Alle råvarer er så langt det er mulig framstilt med økologiske dyrkingsmetoder.  Vi er også opptatt av kortreist matglede og prioriterer av den grunn leverandører i nærområdet.

Ta gjerne kontakt hvis du har ønsker utover våre faste opplegg.  På Grønt senter har det vært gjennomført arrangement med tre-rettes lunsj, tapas og fingermat.  Vi har samarbeid med flere av Kristiansands fremste kjøkkensjefer og skreddersyr egnede opplegg for de fleste anledninger.  Pris på forespørsel.

 

Møterom 

Vi leier også ut møterom uten servering både på dag og kveldstid.  Av hensyn til vår miljøpolicy skal evntuell servering som besørges av leietaker avtales på forhånd.  Vi er ikke begeistret for masse emballasje og gatekjøkkenmat av tvilsom kvalitet.

 

Grønt senter har tilhold i den gamle kommandantboligen på Odderøya.  Selv om bygningen er totalrenovert er herskapshusets sjarm fortsatt til stede.  Vi får svært gode tilbakemeldinger fra leietakere som har arrangert bryllup, konfirmasjon og jubileer i våre flotte lokaler.

 

Pris for leie av hele huset (Hele 1. etg. inkl kjøkken samt toaletter og garderobe i kjeller) fra kr. 5 000,- pr døgn fra mandag til torsdag og 6 000,- fredag,lørdag og sondag.  Reservasjon fra kl 16.00 dagen i forveien til rigging kr 1 000.- - tilsvarende ekstra reservasjon dagen etter fram til kl 14.00 kr 2 000.-

Oppgitte priser ved leie av møtelokaler kan endres.  Det er ikke medtatt kostnader til møtevert eller servering, men hovedrengjøring inngår i prisen.  Vi  kommer gjerne med anbefalinger til serveringspersonell og forslag til meny - ta kontakt for et pristilbud.  Leietaker står her fritt til å selv velge cateringleverandør. Alle priser er eksklusiv mva til bedrifter og inklusiv mva til privat arrangementer.

  

Pris og info på møterommene

 

Festsalen

Dette er rommet for de store anledninger.  Samtlige møterom tas i bruk, skillevegger åpnes opp og du har hele første etasjen til fri disposisjon. Velegnet til langbord med 50 gjester eller med småbord til 80 – 100. Leien inkluderer hovedvask, bruk av kjøkken, bestikk, dekketøy samt garderobe og toaletter i kjeller.   Det forventes at leietaker selv rydder unna etter festen og tar med avfall samt tørker av bord og eventuell kliss og søl på gulv.

Pris mandag til torsdag kr 5 000.- pr døgn.  Fredag - søndag kr 6 000.- pr døgn (leietiden gjelder for 24 timer, dvs kl 08.00 - 08.00 påfølgende dag).

 

Torungen

Vårt største møterom. Ideelt for opptil 30 personer. Elegant løsning med lerret og prosjektor som senkes ned fra taket.  Lydanlegg med høytalere i taket er beregnet for tale, men kan også brukes til bakgrunnsmusikk.  Ønsker du å spille musikk med fullt trøkk skal du nok vurdere å leie inn separat anlegg.

Pris kr 2 000.-

 

Torungen og Oksøy

Det midtre møterom kalles Oksøy.  Slår du møterommene Oksøy og Torungen sammen får du et luftig og godt lokale med plass til anslagsvis 50 mennesker. Her har du også dør som leder rett ut til terassen.

Samlet pris kr 2 500.-

 

Lindesnes

Velegnet for ca 10 – 20 personer. Flyttbart lerret og prosjektor.   

Pris kr 1 350.-